Skip to main content

Philips Hue Smart Switch BASIC

Erstat din kontakt med en Smart Switch

Smart

Nem at installere
Smart Switch BASIC passer i de oprindelige FUGA rammer, hvilket gør det nemt og enkelt at udskifte din eksisterende kontakt med en Smart Switch BASIC. Kontakten konfigureres enkelt via Philips Hue App’en. Det giver dig en masse muligheder for styring af hjemmets belysning.

Grøn

Skåner miljøet
Kontakten har indbygget strømgenerator, hvilket betyder den fungerer uden batteri. Det betyder du ikke står med brugte batterier, som skal bortskaffes, og derved belaste miljøet.


Gør dit hjem smart

Erstat dine kontakter med Hue Smart Switch BASIC

Skab den rette stemning

Lys spiller en vigtig rolle, når man ønsker at skabe den helt rigtige stemning. Ved at skifte lyskilden, og installere en trådløs kontakt, får man mulighed for at lave lysscenarier. Lysscenarier er med til at skabe den rette stemning, på det rette tidspunkt, ved et enkelt tryk på kontakten.

Behageligt lys fra morgenstunden


Alle har prøvet, hvor ubehageligt det er, at få store mængder lys i øjnene, når man lige er vågnet op. Ved at skifte lyskilden, og installere en trådløs kontakt tæt ved sengen, kan man undgå dette. Lyset kan nu tændes på et lavt niveau, hvilket giver øjnene mulighed for at vænne sig lyset.


Den helt rigtige belysning

 

Badeværelsets belysning bruges i mange forskellige sammenhænge. Derfor er det en stor fordel, at man har mulighed for at tilpasse lysstyrken. Ved at skifte lyskilden, og installerer en Smart Switch BASIC, har man nu fuld kontrol over belysningen. Det er også muligt at lave nogle forskellige lysscenarier, som skaber den helt rigtige belysning, blot ved et enkelt tryk på kontakten.

Hvad følger med i pakken?


  1. Smart Switch BASIC kontakt 
  2. Bruger vejledning, så du kan gå på opdagelse i de mange muligheder

Trådløs

Kræver ikke batteri

Philips Hue Bridge v2
+ Phillips Hue App skal anvendes

100% smart. 100 % nemt.

BASIC og DESIGN – hvad er forskellen?

Smart Switch BASIC passer til de oprindelige FUGA rammer, og den kan derfor kombineres med alle rammer og el-materiel fra denne FUGA serie.

Det gør Smart Switch BASIC til det oplagte valg, hvis du ønsker at erstatte din eksisterende afbryder med en Hue Smart Switch.

 

Hue Smart Switch DESIGN
Ønsker man et mere minimalistisk design, som passer i de nye LK design-rammer, skal man vælge den nye variant Smart Switch DESIGN.

Smart Switch DESIGN giver dig mulighed for at lege med design udtrykket, på en meget simpel måde. Rammen klikkes nemt af, og kan skiftes til netop din foretrukne design-ramme.

Ingen batteri. Ingen ledninger. Bæredygtig

Normalt bruger trådløse kontakter et batteri.
Smart Switch kontakten bliver forsynet fra en integreret strømgenerator, som bliver aktiveret hver gang man betjener kontakten. Det betyder at kontakten ikke har behov for batterier.

Vi kalder det bæredygtig grøn energi, som ikke skader miljøet.