Philips Hue Smart Switch

Philips Hue Smart Switch

Aldrig har det været nemmere at lave intelligent lysstyring i hjemmet. Philips Hue kontakten, giver dig mulighed for at styre både lyskilder og lamper fra Philips Hue-universet. Kontakten er designet til at passe ind i samme ramme materiel som allerede anvendes i dit hjem. Kontakten er trådløs, og kræver ingen batterier, hvilket gør den nem at placere og integrere i den eksisterende installation.

Køb Philips Hue Smart Switch her:

Se forhandleroversigt

Trådløs

Kræver ikke batteri

Philips Hue Bridge v2
+ Phillips Hue App skal anvendes

Et udpluk af de mange muligheder

Tænd/sluk

Lysdæmpning

Sluk alt

Lysscenarier

Behageligt lys fra morgenstunden


Alle har prøvet, hvor ubehageligt det er, at få store mængder lys i øjnene, når man lige er vågnet op. Ved at skifte lyskilden, og installere en trådløs kontakt tæt ved sengen, kan man undgå dette. Lyset kan nu tændes på et lavt niveau, hvilket giver øjnene mulighed for at vænne sig lyset.

Skab den rette stemning

 

Lys spiller en vigtig rolle, når man ønsker at skabe den helt rigtige stemning. Ved at skifte lyskilden, og installere en trådløs kontakt, får man mulighed for at lave lysscenarier. Lysscenarier er med til at skabe den rette stemning, på det rette tidspunkt, ved et enkelt tryk på kontakten.

Undgå genskær i TV’et

 

TV apparaterne bliver større og større, hvilket betyder, at boligens lamper ofte reflekteres i den store TV skærm. Dette kan man afhjælpe, hvis man skifter lyskilderne, og installerer en trådløs kontakt. Ved at gøre dette, får man nu mulighed for at tilpasse lyset, således det ikke reflekteres i TV skærmen. Det er også muligt at designe en lysscenarie, som skaber den helt rette belysning og stemning, blot ved et enkelt tryk på kontakten.

Forhandleroversigt


Køb Philips Hue Smart Switch her

Få mere information – Ring 20205254  eller skriv til os på 
salg@jumitech.dk eller support@jumitech.dk

Produkter i samme kategori

Jumitech ApS har igennem mange år haft et godt samarbejde med de førende el-grossister.

Kontakt derfor din lokale el-grossist og køb de ønskede produkter igennem dem.

Er du i tvivl omkring hvilke produkter som er mest optimale til din opgave, så lad os endelig hjælpe dig, inden du kontakter el-grossisten.

© JUMITECH 2020

Snedkervej 2B, DK-4600 Køge   Telefon +45 2020 5254