Skip to main content

Rådgivning og Projektering

Effektivisering af energiforbruget

Energiforbrug i bygninger udgør næsten 40% af det samlede energiforbrug i Danmark. Energien går primært til opvarmning, ventilation og belysning. Effektivisering af energiforbruget i bygninger spiller en afgørende rolle for, at vi kan nå det politiske mål om at være uafhængige af fossile brændsler i 2050.

Mere end 30 års erfaring

Holdet bag Jumitech ApS har mere end 30 års erfaring med energibesparende løsninger. Vores produkt sortimentet er nøje udvalgt og sammensat, med henblik på at lave de mest optimale løsninger for vores kunder.

Fokus på etableringsomkostninger  

Når vi sammen med vores kunder skal finde den mest optimale løsning, er det vigtig at have fokus på etableringsomkostningerne. Det er vigtigt at overveje, om det er rentabelt at trække supplerende kabler, eller om man skal gå med en trådløs løsning, som kan benytte den eksisterende kabelinstallation.


“Energiforbrug i bygninger udgør næsten 40% af det samlede energiforbrug i Danmark”

Eksisterende byggeri

Når vi yder rådgivning og projektering i forbindelse med eksisterende bygninger, er der to ting vi fokuserer på. For det første skal vi finde de energibesparende tiltag der giver mening.

Derefter skal vi afgøre, om det er rentabelt, at ændre på den eksisterende installation, eller om man skal gå med en trådløs løsning.

Nyt byggeri

I nybyggeri vil vi oftest rådgive og projekterer en kablet løsning, grundet det er rimelig simpelt at trække kabler rundt i et nybyggeri. Men i nogle tilfælde, vil krav til øget fleksibilitet betyde, at vi i stedet foreslår trådløs løsning.

Det vil især være i de tilfælde, hvor man ønsker at kunne flytte rundt på vægge og interiør, uden hensyntagen til eksisterende installation.

Kontakt os for rådgivning

Udfyld formularen og fortæl lidt om dit projekt. Vi kvitterer med en løsning, som bringer dig i mål.
Vi vender tilbage inden for 24 timer


Over 30 års erfaring med løsninger inden for private og offentlige projekter

Brug hjælp og teknisk support?

Har du behov for hjælp i forbindelse med installation og programmering af vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte vores tekniske support.

Ring til os på 20 20 52 54, eller send os en mail på support@jumitech.dk